joi, 27 august 2015

Romania se muta la Sibiu! Pe 3 septembrie!

Numaratoarea inversa a inceput! Au mai ramas fix 6 zile pana la cel mai mediatizat eveniment muzical al anului, Media Music Awards 2015!
Pentru al treilea an consecutiv am bucuria de a face parte din echipa acestui proiect minunat, iar pentru asta ii multumesc lui Tibi Marian, cel care stie sa ne coordoneze atat de frumos!
Veti vedea si voi asta, joi, 3 septembrie, in Piata Mare din Sibiu, de la ora 19:00, unde va asteapta un show de zile mari!
In premiera pentru Sibiu, editia MMA 2015 va aduce un numar record de artisti, pe o scena cat latimea unui teren de fotbal! Peste 40 de artisti romani de top vor concerta pe scena de la Media Music Awards 2015! Iar surprizele nu se opresc aici! De la zona speciala pentru cei mai infocati fani, in care artistii vor da autografe, pana la Green Carpet si piesele care se vor auzi in premiera la MMA, totul va straluci in acest an!
Ah, si inca ceva! V-am spus? Evenimentul va fi prezentat de catre sexy Pavel Bartos! O premiera si in viata lui! Abia astept! Ne vedem, asadar! 3 septembrie, Piata Mare, Sibiu, ora 19! 



Ps: Nu ar fi rau sa ajungeti si mai repede de ora 19 acolo. Imi va fi cam greu sa va tin loc. Se anunta cateva zeci de mii de spectatori! Intrarea e gratuita! :) 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu